Be my Valentine! Filme de dragoste pentru amândoi! ?

2
261

Valentine’s Day!

Inimioare, iubire, ciocolată și șampanie!

O sărbătoare a iubirii, a sentimentelor și a fluturașilor liberi!

De ce este atât de mediatizată această sărbătoare?

Părerile sunt împărțite!

Nu este normal să îți arăți iubirea în fiecare zi? De ce să așteptăm o sărbătoare care a ajuns atât de comercială pentru a ne arăta iubirea? Nu este oare un fals? O ocazie de a afișa ceea ce de fapt nu există? Pentru că dacă ai nevoie să o arăți lumii, iubirea se pierde ușor din realitate și devine ceva fals…devine ceva ce trebuie să demonstrezi…

Da… teorii care au și un sâmbure de adevăr!

Dar pe de altă parte, pe lângă celelalte ocazii în care îi arătăm partenerului toată dragostea pe care i-o purtăm…de ce nu putem celebra o zi pe an în care să fim doar noi, în care să ne iubim discret, fără să ne afișăm lumii…ci dimpotrivă…să fim departe de alți ochi și să ne redefinim iubirea?

Tu ce faci de Valentine’s day? Cum ar trebui să sărbătorim această zi?

Simplu…

Ce ar fi să o petreceți simplu, în doi? Gătiți ceva bun, pregătiți împreună o cină romantică, neapărat un desert cu ciocolată și șampanie!

Sau comandați pur și simplu o pizza și vizionați împreună un film de dragoste.

Sau, pur și simplu, petreceți toată ziua în pat și leneneviți, împărtășindu-vă iubirea.

Oricum ați petrece această zi, nu o ocoliți și încercați să fiți cât mai zen și mai plini de sentimente pozitive, care atrag doar forțele binelui, ale iubirii și ale dăruirii de sine!

Ce filme vizionăm în această zi ?

Este foarte greu să faci o selecție, un top al filmelor de dragoste . Sunt atât de multe filme bune, sensibile, dragi sufletului nostru!

Care ar fi alegerea potrivită pentru amândoi?

Știm bine că noi, femeile, avem această plăcere de a viziona filme de dragoste, siropoase și cu happy ending, dar cum putem să ne convingem și partenerul să vizioneze alături de noi astfel de filme?

Cu puțină imaginație, putem selecta din filmele dragi nouă anumite filme care s-ar preta de vizionat pentru amândoi!

Putem să împărtășim sentimentele pe care ni le-au trezit anumite scene din filme, să comentăm situațiile și scenariile…și atunci totul va deveni palpitant de ambele părți…mai ales pentru că partenerii noștri sunt atât de atenți la ceea ce ne dorim să trăim…

Iar prin comentariile noastre vis a vis de anumite scene din filme, vor avea o ocazie în plus să ne cunoască mai bine, să ne cunoască și latura sensibilă…să ne iubească și mai mult pentru ceea ce suntem! Făpturi sensibile și minunate…cu dorințe și așteptări…cu vise și dorințe relativ ușor de îndeplinit…

6 filme de dragoste de top, care merită să fie vizionate în doi

1. The Notebook, 2004

Sursa foto: IMDb

The Notebook este  ecranizarea cărţii cu acelaşi nume, scrisă de Nicolas Sparks.

Este un film de dragoste din 2004 regizat de Nick Cassavetes, cu Ryan Gosling și Rachel McAdams.

The Notebook a reusit sa devina un film clasic de iubire pe care oricat de mult l-ai revedea, nu-l poti uita.

Acest film reuseste sa-ti trezeasca o avalansa de sentimente și să te facă să crezi că în final dragostea adevărată va triumfa, în ciuda tuturor greutăților pe care le are de înfruntat.

Filmul îți transmite ideea de iubire împartășită necondiționat dispusă la orice sacrificiu. Este un film ce merită să fie văzut și revăzut, pentru a ne reaminti că dragostea adevărată trece peste obstacole și durează chiar și dincolo de moarte!

2. P.S. I love you, 2007

Sursa foto: IMDb

P.S. Te iubesc este un film dramatic american din 2007 regizat de Richard LaGravenese, bazat pe romanul cu același nume din 2004 de Cecelia Ahern.

Moartea lui Gerry (Gerard Butler) o devastează pe soţia sa, Holly (Hillary Swank). Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viaţă, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viaţă, fiecare scrisoare purtând epilogul „PS, I love you”.

Holly redescoperă fericirea şi forţa de a merge mai departe împreună cu prietenii şi familia sa gălăgioasă şi iubitoare, reuşind să treacă peste momentul tragic din viaţa ei.

Ea înţelege cât de preţioasă este viaţa pe care o trăieşte, cu ajutorul îngerului păzitor care o veghează.

Unul dintre cele mai emoționante filme de dragoste!

3. Ghost, 1990

Sursa foto: IMDb

Fantoma mea iubită (Ghost) este cel mai popular film de dragoste din 1990. Este un  thriller fantastic, scris de Bruce Joel Rubin și regizat de Jerry Zucker.

Rolurile principale au fost interpretate de actorii Patrick Swayze, Demi Moore, Tony Goldwyn și Whoopi Goldberg.

Patrick Swayze este o fantomă care face echipă cu un medium pentru a afla adevărul care se ascunde în spatele morţii lui şi pentru a o salva pe iubita lui de la a avea aceeaşi soartă.

Un film bun, emoționant și palpitant, devenit un film clasic de dragoste!

4. When a man loves a woman, 1994

Sursa foto: IMDb

Două dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood, Meg Ryan și Andy Garcia  joacă în această producție de exceptie. Ryan și Garcia interpretează doi oameni care se iubesc și care au muncit din greu pentru a fi siguri că vor duce o viață bună alături de cele două fiice.

Dar un secret întunecat din trecutul lui Alice este pe cale de a fi descoperit – un secret care amenință să le distrugă relația, familia și pe ei înșiși.

O poveste uimitoare despre pasiune și compasiune, despre puterea dragostei și puterea de a trece peste orice obstacol!

Cu interperari extraordinare filmul Când un bărbat iubește o femeie trebuie văzut!

5. The Rebound, 2009

Sursa foto: IMDb

Comedia romantică  Idilă cu dădaca mea (The Rebound) spune cu mult farmec o poveste de dragoste născută între doi oameni complet diferiți, în cele mai neașteptate condiții.

Sandy (Catherine Zeta Jones) descoperă că soțul său este infidel și decide să își ia copiii și să îl părăsească. În postura femeii de 40 de ani, mamă singură a doi copii, ea sfidează orice dificultate și pleacă la New York pentru a începe o viață nouă și a-și îndeplini un vis ambițios: acela de a deveni reporter sportiv.

Acolo îl întâlnește pe Aram, un tânăr de 25 ani, cu o viață boemă, care caută fericirea în locul banilor, pe care îl angajează pe post de dădacă.

Relația celor doi devine din ce în ce mai intensă, pe măsură ce tânărul începe să se atașeze de copii și, în ciuda anilor care îi despart, Sandy și Aram încep să conștientizeze cât de potriviți sunt unul pentru celălalt.

O comedie romantică, foarte potrivită pentru o seară de Valentine’s, Dragobete sau pur și simplu o seară în doi!

6. Titanic,1997

Sursa foto: IMDb

Titanic – este un film romantic american lansat în 1997, regizat, scris, coprodus și comontat de James Cameron.

O adaptare fictivă a scufundării pachebotului RMS Titanic, filmul îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Kate Winslet.

Povestea este a celor doi eroi care sunt membri ai unor clase sociale diferite și care se îndrăgostesc la bordul pachebotului, în timpul călătoriei sale inaugurale dezastruoase.

Rose este o americancă de 17 ani, din clasa superioară, sufocată de limitările şi aşteptările societăţii în care trăieşte, în timp ce Jack, tânărul pasager de la clasa a treia este un spirit liber. Cei doi se îndrăgostesc și trăiesc o iubire atât de puternică încât nici chiar scufundarea Titaniculu