Unghii „la modă” sau unghii personalizate în funcţie de preferinţe şi forma anatomică? Ce alegem??

0
492

Ne-am obişnuit să fim la curent cu tendinţele în modă, să încercăm să ţinem pasul în materie de îmbrăcăminte, hairstyle, culori şi de ce nu…unghii.

Însă, de foarte multe ori trebuie să ţinem cont şi de ceea ce ni se potriveşte, de stilul nostru, de fizionomia şi particularităţile fiecăreia dintre noi, calităţi sau defecte care ne fac unice şi minunate.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în materie de unghii! Forma anatomică, marimea mâinii sau lungimea degetelor, culoarea pielii, etc ne pot face să ne personalizăm unghiile astfel încât să păstrăm acea notă de unghii frumoase, îngrijite şi în ton cu ceea ce suntem şi ne reprezintă.

Iar toate acestea putem spune că ne vor da stilul şi aerul de classy pe care fiecare ni-l dorim.

Cum alegem manichiura perfectă pentru noi?

De ce să alegem unghii lungi şi ascuţite doar pentru că sunt la modă, când ele vor arăta îngrozitor pe o mână mică cu degete grosuţe?

Sau să alegem unghii în culori ţipătoare când stilul nostru este clasic şi putem alege variante puţin mai pastelate?

Unghiile fac parte din stilul nostru, ne reprezintă și ne dezvăluie caracterul! Iar dacă putem fi și la modă… atunci vom avea un plus la outfit!

Ceea ce ne place la unghii este faptul că ne putem „juca” în funcție de evenimente.

Astfel, pentru Crăciun sau sărbătorile de iarnă putem alege unghii pictate cu fulgi de nea, cu  oameni de zăpadă, Moș Crăciun sau steluțe, pentru Paște cu iepurași sau ouă roșii, de Valentine’s Day cu inimioare și așa mai departe.

Simplitatea și naturalețea rămân mereu „la modă”

Însă în materie de unghii, simplitatea și naturalețea nu au fost niciodată anulate. Iar unghiile nici prea lungi, dar nici prea scurte par a fi o alegere sigură.

În ceea ce privește culorile, cele mai căutate pentru 2021 se pare că vor fi gri, galben vibrant, roz și nude, care reprezintă optimism, speranță și gândire pozitivă.

Cine ne face manichiura? Este important acest aspect?

Foarte importantă este și persoana care realizează manichiura care ni se potrivește.

Dacă o putem realiza personal, cu atât mai bine, însă dacă va trebui să apelăm la un specialist, atunci este foarte importantă și alegerea acestei persoane.

Deși pare incredibil și poate vi se pare amuzant, este foarte important să rezonăm cu persoana respectivă, să ne cunoaștem, să știe care este stilul nostru pentru a realiza manichiura perfectă pentru fiecare dintre noi.

Sunt foarte multe persoane dedicate acestei meserii și care fac din manichiură o adevărată artă, o pasiune care arată clar o latură de artist.

Pentru a te bucura de unghii frumoase, relaxează-te și lasă-te răsfățată de un specialist în domeniu!

Una dintre aceste persoane este și Izabella Szabo, o tânără dedicată și pasionată care pe lângă pictura unghiilor, realizează picturi adevărate cu un talent deosebit.

Izabella a fost de acord să ne spună câteva cuvinte despre ceea ce este important pentru clientele ei când este vorba despre unghii.

Pentru mine clienta mulțumită este adevăratul succes! De-a lungul celor 10 ani de experiență mi-am atins cu brio acest obiectiv, clientele mele vin din plăcere, deschise, cu idei sau fără (de cele mai multe ori vin și îmi spun „fă-mi ce unghii vrei, știu că o să iasă bine și o să le iubesc”, asta înseamnă încredere).

Așa cum ai precizat și tu mai devreme, dacă există o rezonanță în relația tehnician în unghii și clientă, lucrurile merg strună.

În timp, înveți stilul fiecărei cliente și știi ce să propui. Designul, culorile, tehnica sau forma unghiilor se stabilesc în timpul procedurii, de comun acord.

Eu cred că nu există o modă a anului sau sezonieră. Există doar o stare de spirit și, în funcție de acestă stare, clientele mele își aleg sau alegem împreună designul pentru unghii.

Consilierea pe care o ofer clientelor mele cu privire la lungime, formă sau combinații de culori, consiliere care este personalizată în funcție de caracterul și stilul fiecărei persoane în parte, împreună cu dorințele și starea de spirit a cilentei este cheia unei manichiuri perfecte!

Ideea este să te simți bine în pielea ta și să fii mândră cu manichiura pe care o porți zi de zi, pentru că ea înseamnă finețe, eleganță, respect de sine și feminitate!

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, reprezintă imaginea femeii într-un cadru complex, alături de ținută, atitudine și caracter, pentru că toate acestea contează.

Multe femei au înțeles că acele momente  petrecute la manichiură nu reprezintă un timp pierdut, ci este un timp investit în relaxarea și imaginea lor și de aceea ele vin cu drag la salon.

Majoritatea abia așteaptă să se rupă de muncile cotidiene, de stres și de obligații și să petreacă un timp pentru ele!

La salon nu trebuie să existe monotonie!

Când ai cliente fidele care vin de ani buni în același loc este greu să le mai surprinzi, dar mereu apar tehnici noi, design și culori deosebite pe care le testăm împreună și suntem mândre de rezultat!

Mereu propun lucruri nou apărute pe piață; îmi dau interesul prin ore de studiu și încercări (sunt autodidactă din fire), dar cea mai frumoasă carte de vizită cu care mă laud sunt clintele mele mulțumite.

Și Izabella are dreptate! Sunt una dintre clientele mulțumite care se lasă în mâinile și imaginația ei și întotdeauna iese bine!

Și să nu uit: am rezonat din prima clipă, am reușit să dezvoltăm o relație de prietenie și chiar sunt momente în care ne relaxăm, discutăm, râdem și schimbăm idei, iar timpul trece într-un mod benefic de ambele părți!

Bottom line

Deci…încearcă să nu simți clipele petrecute la salon, la manichiură, coafor, etc ca pe un stres care durează multe ore, să fii mereu pe fugă, preocupată și cu ochii pe ceas.

Încearcă să te relaxezi, să te simți răsfățată și să petreci clipe frumoase în timp ce vei deveni și mai frumoasă cu ajutorul stiliștilor preferați!

Pentru că meriți!

Pentru că ești frumoasă și unică!

Pentru că ești o femeie cu stil!