Unghii „la modă” sau unghii personalizate în funcţie de preferinţe şi forma anatomică? Ce alegem??

0
578

Ne-am obişnuit să fim la curent cu tendinţele în modă, să încercăm să ţinem pasul în materie de îmbrăcăminte, hairstyle, culori şi de ce nu…unghii.

Însă, de foarte multe ori trebuie să ţinem cont şi de ceea ce ni se potriveşte, de stilul nostru, de fizionomia şi particularităţile fiecăreia dintre noi, calităţi sau defecte care ne fac unice şi minunate.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în materie de unghii! Forma anatomică, marimea mâinii sau lungimea degetelor, culoarea pielii, etc ne pot face să ne personalizăm unghiile astfel încât să păstrăm acea notă de unghii frumoase, îngrijite şi în ton cu ceea ce suntem şi ne reprezintă.

Iar toate acestea putem spune că ne vor da stilul şi aerul de classy pe care fiecare ni-l dorim.

Cum alegem manichiura perfectă pentru noi?

De ce să alegem unghii lungi şi ascuţite doar pentru că sunt la modă, când ele vor arăta îngrozitor pe o mână mică cu degete grosuţe?

Sau să alegem unghii în culori ţipătoare când stilul nostru este clasic şi putem alege variante puţin mai pastelate?

Unghiile fac parte din stilul nostru, ne reprezintă și ne dezvăluie caracterul! Iar dacă putem fi și la modă… atunci vom avea un plus la outfit!

Ceea ce ne place la unghii este faptul că ne putem „juca” în funcție de evenimente.

Astfel, pentru Crăciun sau sărbătorile de iarnă putem alege unghii pictate cu fulgi de nea, cu  oameni de zăpadă, Moș Crăciun sau steluțe, pentru Paște cu iepurași sau ouă roșii, de Valentine’s Day cu inimioare și așa mai departe.

Simplitatea și naturalețea rămân mereu „la modă”

Însă în materie de unghii, simplitatea și naturalețea nu au fost niciodată anulate. Iar unghiile nici prea lungi, dar nici prea scurte par a fi o alegere sigură.

În ceea ce privește culorile, cele mai căutate pentru 2021 se pare că vor fi gri, galben vibrant, roz și nude, care reprezintă optimism, speranță și gândire pozitivă.

Cine ne face manichiura? Este important acest aspect?

Foarte importantă este și persoana care realizează manichiura care ni se potrivește.

Dacă o putem realiza personal, cu atât mai bine, însă dacă va trebui să apelăm la un specialist, atunci este foarte importantă și alegerea acestei persoane.

Deși pare incredibil și poate vi se pare amuzant, este foarte important să rezonăm cu persoana respectivă, să ne cunoaștem, să știe care este stilul nostru pentru a realiza manichiura perfectă pentru fiecare dintre noi.

Sunt foarte multe persoane dedicate acestei meserii și care fac din manichiură o adevărată artă, o pasiune care arată clar o latură de artist.

Pentru a te bucura de unghii frumoase, relaxează-te și lasă-te răsfățată de un specialist în domeniu!

Una dintre aceste persoane este și Izabella Szabo, o tânără dedicată și pasionată care pe lângă pictura unghiilor, realizează picturi adevărate cu un talent deosebit.

Izabella a fost de acord să ne spună câteva cuvinte despre ceea ce este important pentru clientele ei când este vorba despre unghii.

Pentru mine clienta mulțumită este adevăratul succes! De-a lungul celor 10 ani de experiență mi-am atins cu brio acest obiectiv, clientele mele vin din plăcere, deschise, cu idei sau fără (de cele mai multe ori vin și îmi spun „fă-mi ce unghii vrei, știu că o să iasă bine și o să le iubesc”, asta înseamnă încredere).