Make up – tendințe la modă!

1
327

Suntem în plină vară şi ne dorim să fim cât mai vaporoase, colorate şi bronzate, să fim cât mai la modă, dar în acelaşi timp să ne păstrăm stilul!

Dar pe lângă moda în vestimentaţie, va trebui să ţinem pasul şi cu moda în make-up, unghii sau podoaba capilară, pentru că toate acestea realizează un întreg, iar rezultatul va fi indubitabil: o femeie cu stil!

Tendinţe în machiaj

Vara aceasta se poartă culori vii atât pentru fardurile de ochi, cât şi pentru fardurile de obraz, bronzere strălucitoare sau buze voluptoase şi colorate.

Depozitează rujurile mate într-un loc în care să ai acces  mai tarziu, pentru că se poartă luciurile de buze strălucitoare şi balsamurile colorate.

Nuanţele de corai şi portocaliu sunt la modă vara aceasta în materie de rujuri. Acestea în combinaţie cu textura lichidă, măresc optic buzele.

Roşul, rămâne şi el în trend, pentru senzaţia de lux şi prospeţime, însă va fi un roşu aprins, lucios şi satinat.

Pentru ochi, optează  pentru un machiaj simplu, natural  în timpul zilei şi accentuează-l cu un rimel albastru, violet sau verde, iar pentru seară, adaugă un fard de pleoape sclipicios.

Tonul floral este în trend în machiajul ochilor, iar culoarea liliacului poate fi considerată una dintre cele mai importante tendințe în materie de machiaj. Asortarea make-up-ului cu lavanda prinsă în păr, este extrem de apreciată în domeniul frumuseții.

 

Produsele cosmetice cu efect holografic  revin în vogă, iar fardul metalic rămâne un element fashion în make-up .

În ceea ce priveşte conturarea ochilor cu creioane dermatografe, uitaţi de veşnicul negru sau maro şi fiţi inventive în culori: se poartă glitter-ul verde, albastru, gri, neon. Orice este posibil!

Combo-urile de culori sunt practic nelimitate!

Tendinţe în materie de unghii

În materie de unghii, vorbim de nuante de verde, albastru, portocaliu sau galben sau toate nuanţele la un loc pe fiecare unghie altă culoare.

Ne aşteptăm că nuanţa metalică să continue să domine acest domeniu, de la nuanţa de rose gold la icy platinium, o varietate de nuanţe diferite cu finisări perlate.

Deşi culorile frosty au mai fost în trend, ele fac acum o revenire spectaculoasă pentru a relaxa atmosfera rigidă şi tensionată datorată COVID.

 

Unghiile galbene vor fi în trend absolut, datorită spiritului tânăr şi vesel pe care îl denotă, iar verdele închis (deşi a fost o perioadă  evitat de multă lume) a ajuns în top datorită universalităţii sale, a asortării uşoare şi a tonelor de aprecieri pe care le-au primit femeile cu aceasta nuanţă de unghii.

Nuanţele de portocaliu soft au înlocuit corai-ul şi vor fi în trend pentru următoarea perioadă.

Albastrul clasic, ales ca fiind culoarea anului 2020, va fi prezent şi pe unghii şi probabil va rezista ca tendinţă până anul viitor.

Nuanţele de păr

Ca şi unghiile, culoarea la păr va fi diversă şi modernă, cu nuanţe de roz şi liliac, completate de şuviţe verzi, albastre sau portocalii.

În continuare în trend, culorile de păr roşcat vor fi vedete şi  în această vară.

Roşu coniac, marsala sau roşu căpşună sunt culori care vor evidenţia în special ochii de culoare deschisă, albaştrii sau verzi.

 

 

De obicei, culorile de păr blond primesc mai multă atenție în sezonul cald decât alte nuanțe, însă în acest an vor avea un rival: brunetul cu reflexii arămii.

Aceasta este o nuanță caldă, care îndulcește trăsăturile feței și oferă o doză de senzualitate de neegalat. Deşi se spune că nuanţa de brunet îmbătrâneşte, reflexiile arămii îi vor conferi un spirit tânăr şi atrăgător.

Șaten caramel și șaten scorțișoară sunt două variante interesante pentru această vară.

Aceste culori de păr șaten  se asortează minunat cu pielea bronzată de soare și scoate în evidență ochii, punându-ți în valoare frumusețea naturală.

Secretul este să nu deschizi culoarea părului tău cu mai mult de două tonuri de șaten, altfel efectul va fi unul artificial.

Bottom line

Vara asta se pune accent pe culoare, strălucire și stil!

Poartă culori vesele în machiaj și unghii și joacă-te cu părul tău, dă-i culoare și strălucire!

Nu ezita să porți albastru, verde, portocaliu și galben!

Haideți să dăm culoare verii și să ieșim din negativitate și pesimism!

Verde, galben, portocaliu, vişiniu – culorile toamnei scăldate de soarele blând şi cerul albastru. O încântare! – Ursula Yvonne Sandner